Gemma Kreileman
Gemma Kreilemanbewindvoerder

Gemma Kreileman

In de ruim 25 jaar werkervaring heb ik voornamelijk bij de Gemeente Raalte gewerkt. Ik heb 6 jaar een uitstap gemaakt bij een bouwbedrijf, waar ik de personeels- en projectenadministratie heb verzorgd. Het grootste gedeelte van mijn loopbaan heb ik bij de Gemeente gewerkt op verschillende afdelingen: financiën, sport en burgerzaken, voornamelijk in administratieve/financiële functies en als Ambtenaar Burgerlijke Stand.

Na al die jaren kwam ik erachter dat dit geen uitdaging voor me meer bood en daarom ben ik op zoek gegaan naar een beroep waarbij ik mijn financiële kennis en ervaring kan combineren, met het helpen van de soms kwetsbare mens.

Sinds 2018 werk ik als bewindvoerder en budgetbeheerder en hierin komen deze twee zaken helemaal samen. Het regelen van de administratie en alles wat daar bij komt kijken, voor en samen met de ander, die dit om wat voor reden niet (helemaal) zelfstandig kan, geeft me een goed gevoel. Bij Hoofd & Hart bewindvoering merk ik dat we dicht bij de mens staan, betrokken, open en eerlijk zijn. We proberen altijd om het samen met de klant tot een rustige en stabiele situatie te komen. Hier zet ik me graag dagelijks voor in!