Renate Hageman
Renate Hagemanassistent bewindvoerder

Renate Hageman

Mijn naam is Renate Hageman en ik ben (letterlijk en figuurlijk) de jongste aanwinst van Hoofd & Hart.

Ik ben ruim 12,5 jaar werkzaam geweest bij een adviescentrum in de accountancybranche. Daar ben ik begonnen als medewerker op de afdeling educatie. In 2016 heb ik een uitstapje gemaakt naar de afdeling administratie, waar ik onder andere verantwoordelijk was voor debiteurenbeheer. In 2018 ben ik weer neergestreken op de afdeling educatie waar ik als 1-persoonsafdeling verantwoordelijk was voor het reilen en zeilen van educatie. Van het inschrijven van een cursist en het contact met een klant of locatie tot aan het organiseren en plannen van een volledig cursusprogramma en het verkopen van incompanytrainingen en marketing.

Toch merkte ik dat ik wat miste, haalde niet meer voldoende voldoening uit mijn werk. De financiële kant heeft altijd mijn interesse gehouden. Daarnaast wil ik een zinvolle bijdrage leveren aan de maatschappij en mensen helpen die, om wat voor reden dan ook, niet of minder in staat zijn zelfstandig de financiën te regelen.

Bij Hoofd & Hart komt alles samen en ben ik gestart als assistent bewindvoerder. Mijn doel is om over 2 jaar als zelfstandig bewindvoerder aan de slag te kunnen.